بازتاب گسترده کنگره بین المللی انجمن زنان و زایمان ایران در رسانه های خبری

خبرگزاری صدا و سیما

۱۶۰۰ متخصص زنان و زایمان در تهران گردهم می آیند

کنگره بین المللی انجمن علمی متخصصین زنان و زایمان ایران از تاریخ ۲ الی ۵ خرداد ۱۴۰۲ با محوریت جوانی جمعیت و سلامت مادران، در مرکز همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

ه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ این کنگره بزرگ‌ترین رویداد علمی در حیطه زنان و زایمان است که همه ساله از سوی انجمن علمی متخصصین زنان و زایمان که نماینده ۶ هزار جراح و متخصص زنان در سراسر کشور است، برگزار می‌شود.
در کنگره امسال، بیش از ۱۶۰۰ متخصص زنان و زایمان شرکت خواهند داشت تا به مهم‌ترین و تازه‌ترین مطالب علمی در این کنگره دست یابند.

خبرگزاری فارس

کاهش 15 برابری مرگ «مادر و نوزاد» نسبت به قبل از پیروزی انقلاب

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص مرگ و میر«مادر و نوزاد» قبل از انقلاب، گفت: این رقم 200 در 100 هزار بود ولی هم اکنون این آمار 15 برابر کاهش یافته و آمار آن به زیر 20 در 100 هزار رسیده است.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،محمد رئیس زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در افتتاحیه کنگره بین‌المللی انجمن علمی متخصصان زنان و زایمان در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: همایش‌های علمی رشته‌های پزشکی بسیار ارزشمند هستند؛ زیرا جدیدترین علوم در حوزه پزشکی مطرح و ارائه می‌شود.

لینک کامل خبر

خبرگزاری دانشجو

۱۶۰۰ متخصص زنان و زایمان در تهران گردهم‌ می‌آیند

در کنگره امسال، بیش از ۱۶۰۰ متخصص زنان و زایمان شرکت خواهند داشت تا به مهم‌ترین و تازه‌ترین مطالب علمی در این کنگره دست یابند.

این کنگره مطابق با سایر کنگره‌های علمی جهان، از تمامی صاحب نظران و همکاران درخواست کرده است موضوعات و طرح‌های پیشنهادی و ضروری مورد نظر را برای برنامه‌ریزی در اختیار دبیر علمی کنگره قرار دهند و پس از آن بر اساس بازخورد، کنگره‌های سال قبل و نظرات ارائه شده، برنامه‌ریزی در تمام حیطه‌ها صورت گرفته و در کنگره ارائه خواهد شد.

لینک کامل خبر

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو